Yahoo Malaysia Web Search

 1. selamat datang ke pautan pintas portal rasmi jabatan akauntan negara malaysia. welcome to the fast link of the accountant general's department of malaysia

 2. E-Penyata Gaji dan Laporan (ANM) : Daftar Masuk - menyemak sistem e-Penyata Gaji untuk Akses dan semakan Penyata Gaji online Jabatan Akauntan Negara.

 3. e-Penyata Gaji dan Laporan - anm.gov.my

  www.anm.gov.my/index.php/sistem-dalam-talian/e-penyata-gaji-dan...Cached

  HUBUNGI KAMI. Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) Aras 1-8, Kompleks Kementerian Kewangan No.1, Persiaran Perdana, Presint 2 62594 Putrajaya

 4. Semakan e-Penyata Gaji (Slip Gaji Online)

  www.malaysiatercinta.com/2013/05/e-penyata-gaji-slip-gaji-online.html

  Semakan penyata gaji secara online. e-Penyata Gaji atau e-Gaji adalah satu sistem yang membolehkan penjawat awam membuat semakan gaji secara online.Perkhidmatan atas talian e Penyata Gaji ini disediakan secara percuma oleh Jabatan Akuantan Negara Malaysia (ANM) di portal anm.gov.my.

 5. E- Penyata Gaji

  e-penyatagaji.blogspot.comCached

  E- Penyata Gaji atau pun Penyata Gaji Online merupakan tool yang memberi kemudahan kepada kakitangan awam melihat, menyimpan dan mencetak sendiri penyata gaji.

 6. Selamat datang ke Pengurusan e-Maklum

  emaklumweb.anm.gov.my/action/home/showCached

  Keluar . Kongsi Pandangan Anda ke arah Perkhidmatan Dalam Talian melalui Government Online Services (GOS) e-Rating. Klik sini untuk menjawab dan terima kasih kerana memberi maklum balas.

 7. Slip Gaji Online: Slip Gaji Online

  slip-online.blogspot.com/2011/01/slip-gaji-online.htmlCached

  Penyata Gaji Online / E-Penyata Gaji / Slip Gaji Online. Blog ini memudahkan guru menyemak slip gaji secara online. Kini maklumat berkenaan gaji kasar, jumlah potongan dan gaji bersih dapat disemak tanpa perlu menunggu.

 8. pinjamanperibadi2u.com.my. pinjaman peribadi, personal loan, personal financing, pembiayaan peribadi, bank, koperasi, koperasi loan, biro angkasa, yayasan, yayasan ihsan rakyat

 9. Penjawat awam bukan sahaja boleh menyemak penyata (slip) gaji mereka sepanjang tahun, malah dengan kemudahan ini juga memudahkan urusan lain yang memerlukan mereka menggunakan slip gaji untuk urusan pinjaman bank dan sebagainya.

 10. Penyata Gaji & Imbuhan MARA (ePENYATA)

  online07.mara.gov.my/epenyata

  peringatan!!! sebarang pindaan maklumat di penyata gaji bulanan boleh dikenakan tindakan tatatertib. pegawai yang mengesah juga boleh dikenakan tindakan yang sama jika didapati bersubahat.